Daily Driver: Jack Harlow – ‘First Class’


Jack Harlow nas priprema na izlazak albuma ‘Come Home the Kids Miss You’.

Foto: Naslovnica singla ‘First Class’ (Atlantic – Dancing Bear)

Ako vam se ponešto učinilo poznato kad ste slušali ‘First Class’, znajte da je američki reper u semplirao pjesmu ‘Gamorous’ s debi albuma ‘The Dutchess’ koji je Fergie objavila još 2006. godine. I da, ima nečeg izrazito privlačnog u singlu koji se doima poput hip-hop monodrame ili barem uvodnog njezina dijela. U stihovima pjesme ‘First Class’ Jack Harlow bavi se time kako je nadogradio svoj život u posljednjih nekoliko godina opisuje iskustva u dolasku do statusa super zvijezde.

Ovdje vrijedi reći da je domišljata lirika sastavni dio glazbenog identiteta Jacka Harlowa i kao takva je često u fokusu tumačenja njegovih obožavatelja. U naslovnom intervjuu magazinu Rolling Stone, Jack Harlow je samopouzdano izjavio kako se smatra jednim od najboljih repera svoje generacije i istaknuo da se do toga ne dolazi nonšalancijom već ustrajnim radom.Tijekom razgovora je branio Eminema, pričao o tome kako je slušao Beatllese i naglasio da je njegova nova ploča remek-djelo.

Blog Airplay Radio Charta svakoga dana donosi odabranu pjesmu koja – svojim rukopisom – zaslužuje pažnju. Ona je naš Daily Driver.

Komentiraj

Popunite niže tražene podatke ili kliknite na neku od ikona za prijavu:

WordPress.com Logo

Ovaj komentar pišete koristeći vaš WordPress.com račun. Odjava /  Izmijeni )

Facebook slika

Ovaj komentar pišete koristeći vaš Facebook račun. Odjava /  Izmijeni )

Spajanje na %s