Daily Driver: Mabel x Jax Jones x Galantis – ‘Good Luck’


Već sama imena zvuče glazbeno privlačno. Mabel, Jax Jones i Galantis. Pjesma nudi privlačni ritam za ples u klubu i svježu atmosferu za radijski eter.

Foto: Naslovnica singla ‘Good Luck’ (Polydor – Universal Music)

Govoreći o ‘Good Luck’, Mabel je istaknula kako se radi o pjesmi koja daje snagu, stvari koja će vam trebati ‘kada se spremate za izlazak i potišteni ste zbog nekoga’. Tada će frendovi ‘napraviti sve da izbacite tu osobu iz svojih misli’, dodat će. Singl prati futuristički spot s atraktivnom koreografijom, a donosi zvuk s kojim ćemo se često susretati u radijskom eteru. Je li se tome za čuditi kada znamo da u singlu sudjeluju Jax Jones i Galantis?

Mabel je, nakon izlaska debija ‘High Expectations’ koji joj je donio više od četiri i pol milijarde streamova, napravila promjenu u zvuku i pristupu. Sve zajedno je, u razgovoru za magazin ‘The Face’, okarakterizirala kao ‘slobodu i slavlje’. Britansko-švedska pjevačica istaknula je da je u javnom životu posljednjih godina bilo previše crnila i kako je to razlog za vedre i rasplesane teme.

Blog Airplay Radio Charta svakoga dana donosi odabranu pjesmu koja – svojim rukopisom – zaslužuje pažnju. Ona je naš Daily Driver.

Komentiraj

Popunite niže tražene podatke ili kliknite na neku od ikona za prijavu:

WordPress.com Logo

Ovaj komentar pišete koristeći vaš WordPress.com račun. Odjava /  Izmijeni )

Facebook slika

Ovaj komentar pišete koristeći vaš Facebook račun. Odjava /  Izmijeni )

Spajanje na %s