Daily Driver: Coi Leray & Nicki Minaj – ‘Blick Blick!’


Pjesma ‘Blick Blick!’ je hip hop banger par excellence. Coi Leray i Nicki Minaj poigrali su osobnim preferencijama ljubavne privlačnosti.

Foto: Naslovnica singla ‘Blick Blick!’ (Republic – Universal Music)

Tema pjesme ‘Blick Blick!’ vezana je uz seksulanost i u njoj Coi i Nicki razgovaraju o tome tko ih i kako privlači. Stvar se naslanja na javnu diskusiju o tome koje je orijentacije mlada američka hip-hop zvijezda Coi Leray. Sama Coi zanijekat će da voli djevojke ističući da njezin javni image može imati veze s muškim modnim i pravilima imagea, ali to je, ističe, zato što je odrasla s petoricom braće.

Coi Leray ima dvadeset i četiri godine, a pjesme je počela pisati s četrnaest. Glazbom se počelka baviti po uzoru na svog oca Benzina, poznatog repera, producenta i medijskog mogula, svojedobnog suvlasnika magazina The Source. Stvari je počela objavljivati na SoundCloudu, a podaci Američke diskografske asocijacije govore kako je prošle godine njezin singl ‘No More Parties’ ostvario platinastu tiražu.

Izlasku ovoga singla, pak, prethodila je drama s pojedinim dijelovima teksta i pokušaja oca Coi Leray da utječe na cijelu priču. Stvar je – nakon Benzinova sessiona na Clubhouseu – ipak objavljena uz javne poruke Coi i Nicki na Twitteru koje se tiču njezina integriteta kao žene i umjetnice.

Blog Airplay Radio Charta svakoga dana donosi odabranu pjesmu koja – svojim rukopisom – zaslužuje pažnju. Ona je naš Daily Driver.

Komentiraj

Popunite niže tražene podatke ili kliknite na neku od ikona za prijavu:

WordPress.com Logo

Ovaj komentar pišete koristeći vaš WordPress.com račun. Odjava /  Izmijeni )

Facebook slika

Ovaj komentar pišete koristeći vaš Facebook račun. Odjava /  Izmijeni )

Spajanje na %s