Daily Driver: Machine Gun Kelly feat. Bring Me the Horizon – ‘maybe’


Machine Gun Kelly će ovoga petka objaviti album ‘mainstream sellout’. Najavni singl donosi suradnju sa sastavom Bring Me the Horizon.

Foto: Naslovnica albuma ‘mainstream sellout’ (Bad Boy/Interscope – Universal Music)

Ako ništa drugo, Colsonu Bakeru se valja priznati kako njegova raznovrsnost daleko premašuje granice prosječnosti na sceni popularne glazbe. Jer, počeo je kao reper, potom se ukrcao na vlak alternativnog i modernog rock izričaja, a sada se odlučio za pripremu pop-punk ploče. Colson Barker je pravo ime glazbenika kojega poznajemo pod pseudonimom Machine Gun Kelly, dolazi iz Houstona i karijeru gradi već sedamnaest godina.

Pjesma ‘Maybe’ treća je najava albuma ‘mainstream sellout’ i treća suradnja koja će se naći na toj ploči. I sve tri su izrazito zanimljive već i iz razloga što u njima sudjeluju izvođači koji vam se mogu činiti kao da su udaljeni svjetlosnim godinama. I ne samo to – sve tri izazvale su izrazitu pažnju publike. WILLOW je, naime, sudjelovala u pjesmi ’emo girl’, a Lil Wayne se uprizorio u singlu ‘ay!’. Ovo je, pak, zajednički rad s članovima grupe Bring Me the Horiozn čiji opus se također kreće u različitim žanrovskim smjerovima – od pop rocka i elektroničkog rocka do metalcorea i alternativnog metala.

Singl ‘Maybe’ su Machine Gun Kelly i frontmen benda Oli Sykes predstavili u sklopu programa Emo Night noćnog kluba Avalon Hollywood u Los Angelesu još početkom ožujka. Stvar je prošlog tjedna dobila svoj službeni visualizer na YouTubeu s pregledom od preko 2.3 milijuna u prva četiri dana.

Blog Airplay Radio Charta svakoga dana donosi odabranu pjesmu koja – svojim rukopisom – zaslužuje pažnju. Ona je naš Daily Driver.

Komentiraj

Popunite niže tražene podatke ili kliknite na neku od ikona za prijavu:

WordPress.com Logo

Ovaj komentar pišete koristeći vaš WordPress.com račun. Odjava /  Izmijeni )

Facebook slika

Ovaj komentar pišete koristeći vaš Facebook račun. Odjava /  Izmijeni )

Spajanje na %s