Daily Driver: Omah Lay & Justin Bieber – ‘Attention’


Vrijeme je za afrički pristup pop glazbi. Pjesma ‘Attention’, koju su snimili Omah Lay i Justin Bieber, naš je današnji Daily Driver.

Foto: Naslovnica singla ‘Attention’ (Sire – Dancing Bear)

Ponekad se pitate što je potrebno napravitti da biste izazvali nečiju pažnju. Znate ono, da pobudite interes koji će vas odvesti korak dalje. I taj trenutak potrage za postupkom, grimasom ili povodom tema je singla koji će, posve smo u to uvjereni, na velika vrata ponovno dovesti afrobeat na svjetsku glazbenu scenu.

Senzualni ritam treperi nad pjesmom ‘Attention’ i doziva late night zabavu u najrazličitijim prostorima koje možete zamilsiti – kako javnim, tako i privatnim – ali i dodiruje želju za ponovnim slušanjem. Za produkcijske detalje pjesme ‘Attention’ zaduženi su nizozemski producent Avedon i Harv, višestruki dobitnik nagrade Grammy i dugogodišnji suradnik Justina Biebera. Stvar supotpisuje Stanley Omah Didia, nigerijski pjevač, spisatelj pjesama i producent koji se krije iza umjetničkog imena Omah Lay.

Blog Airplay Radio Charta svakoga dana donosi odabranu pjesmu koja – svojim rukopisom – zaslužuje pažnju. Ona je naš Daily Driver.

Komentiraj

Popunite niže tražene podatke ili kliknite na neku od ikona za prijavu:

WordPress.com Logo

Ovaj komentar pišete koristeći vaš WordPress.com račun. Odjava /  Izmijeni )

Facebook slika

Ovaj komentar pišete koristeći vaš Facebook račun. Odjava /  Izmijeni )

Spajanje na %s