Daily Driver: Labrinth & Zendaya – ‘I’m Tired’


Jednostavno vas mora zaokupiti kada ga slušate. Toliko sugestivno zvuči ‘I’m Tired’, singl koji su snimili Labrinth i Zendaya. Ona je naš današnji Daily Driver.

Foto: Naslovnica singla ‘I’m Tired’ (Columbia – Menart)

Pa i ako još niste bili u prilici gledati seiju ‘Euphoria’ – taj globalni hit kanala HBO – sva je prilika da ćete nakon slušanja pjesme ‘I’m Tired’ i odgledanog spota koji prati pjesmu, posegnuti za njom. Zendaya glumi glavnu ulogu ‘Euphoriji’, ali i pjeva u duetu koji otvara soundtrack druge sezone. Ploča bi se – u obliku CD i izdanja na streaming servisima – trebala pojaviti u svibnju dok će vinil biti objavljen krajem srpnja. Na njoj se, između ostalih, nalaze pjesme Lane Del Rey, Tove Lo i suradnje Jamesa Blakea i Labrintha koje su do sada objavljene kao samostalni singlovi.

Duet Labrintha sa Zendayjom intimna je pop pjesma sa snažnim utjecajem gospela koji će naglasiti zavjetnost teme i ustrajnost junakinje singla u nastojanju da se promijeni i izađe iz krugova osobnog pakla.

Blog Airplay Radio Charta svakoga dana donosi odabranu pjesmu koja – svojim rukopisom – zaslužuje pažnju. Ona je naš Daily Driver.

Komentiraj

Popunite niže tražene podatke ili kliknite na neku od ikona za prijavu:

WordPress.com Logo

Ovaj komentar pišete koristeći vaš WordPress.com račun. Odjava /  Izmijeni )

Facebook slika

Ovaj komentar pišete koristeći vaš Facebook račun. Odjava /  Izmijeni )

Spajanje na %s