Daily Driver: Tyga feat. Doja Cat – ‘Freaky Deaky’


Blog Airplay Radio Charta svakoga dana donosi odabranu pjesmu koja – svojim rukopisom – zaslužuje pažnju. Pjesma ‘Freaky Deaky’, suradnja koju su snimili Tyga i Doja Cat, naš je današnji Daily Driver.

Foto: Naslovnica singla ‘Freaky Deaky’

‘Ona je istinski umjetnik’, rekao je Tyga u razgovoru sa Zaneom Loweom u eteru radija Apple Music 1 i, govoreći o Doja Cat, dodao: ‘Mislim da se to vidi iz njezinih outfita, live izvedbi, njezina TikToka. Sve to nju čini njom i to što je istinska umjetnica najviše je što cijenim kod nje.’ Tyga je istaknuo kako je raditi s Doja Cat iznimno lako i da ima osjećaj da bi s njom, baš kao i s Chrisom Brownom i Lilom Wayneom, mogao ući u studio i snimiti sjajnu pjesmu u svega trideset minuta. Tyga je svestrani hit-maker i, kako je izjavio u razgovoru za New Music Daily, nedruštvena osoba koja se malo pojavljuje u medijima. Radije, reći će, boravi u studiju i bavi se glazbom.

Pjesma ‘Freaky Deaky’ pokazuje upravo tu jednostavnost, hitoidnost na prvo slušanje i ideju kakvu će nam donijeti kreativne superzvijezde. A Doja Cat se pretvara u upravo takvu personu na svjetskoj glazbenoj sceni. Atmosfera singla ‘Freaky Deaky’ može vas podsjetiti na vladajući zvuk s kraja devedesetih i početka nultih ili suradnje poput ‘I Know What You Want’ Mariah Carey i Busta Rhymesa. No, melodičnost kojom obiluje zaziva uspjeh u radijskom eteru i na platformama za glazbeni streaming.

Pjesma u kojoj Tyga i Doja Cat diskutiraju o vlastitim seksualnim preferencijama druga je suradnja dvoje glazbenika. Ona prva je bila za pjesmu ‘Juicy’, najavni singl albuma ‘Hot Pink’ koji je Doja Cat objavila 2019. godine. Brojke govore kako je u svega dva dana pjesma ostvarila milijun i 200 tisuća slušanja na Spotifyju dok je videospot došao do više od pet i pola milijuna pregleda na YouTubeu.

Blog Airplay Radio Charta svakoga dana donosi odabranu pjesmu koja – svojim rukopisom – zaslužuje pažnju. Ona je naš Daily Driver.

Komentiraj

Popunite niže tražene podatke ili kliknite na neku od ikona za prijavu:

WordPress.com Logo

Ovaj komentar pišete koristeći vaš WordPress.com račun. Odjava /  Izmijeni )

Facebook slika

Ovaj komentar pišete koristeći vaš Facebook račun. Odjava /  Izmijeni )

Spajanje na %s