Daily Driver: Jack Harlow – ‘Nail Tech’


Blog Airplay Radio Charta svakoga dana donosi odabranu pjesmu koja – svojim rukopisom – zaslužuje pažnju. Pjesma ‘Nail Tech’, koju je snimio Jack Harlow, naš je današnji Daily Driver.

Foto: Naslovnica singla ‘Nail Tech’

Razgovarajući s Jackom Harlowom, Zane Lowe je u programu globalnog radija Apple Music 1 istaknuo kako se iznimno divi njegovoj radišnosti, a američki reper je istaknuo kako u studiju provodi cijele dane i noći radeći na glazbi koju objavljuje.

Pjesma ‘Nail Tech’ donosi himnične puhače i istaknuti ritam uz kojega repanje o vremenu u kojemu su mnogi sumnjali u njegov uspjeh, dobiva himničnu notu. Jack Harlow će reći da je melodijsku liniju i produkciju dobio od Boi-1de i potom u vrlo kratkom roku pripremio liriku. Stvar je javno pohvalio i Kanye West, a cijela priča uvod je u novi album i prva nova stvar repera iz Kentuckyja još od izlaska njegova albuma prvijence, objavljenog prije 14 mjeseci.

Izlazak singla ‘Nial Tech’ prati videospot koji predstavlja hommage DMX-u i tijekom kojega Jack Harlow oponaša Stevea Jobsa.

Blog Airplay Radio Charta svakoga dana donosi odabranu pjesmu koja – svojim rukopisom – zaslužuje pažnju. Ona je naš Daily Driver.

Komentiraj

Popunite niže tražene podatke ili kliknite na neku od ikona za prijavu:

WordPress.com Logo

Ovaj komentar pišete koristeći vaš WordPress.com račun. Odjava /  Izmijeni )

Facebook slika

Ovaj komentar pišete koristeći vaš Facebook račun. Odjava /  Izmijeni )

Spajanje na %s