Daily Driver: Alok & Alan Walker feat. KIDDO – ‘Headlights’


Blog Airplay Radio Charta svakoga dana donosi odabranu pjesmu koja – svojim rukopisom – zaslužuje pažnju. Pjesma ‘Headlights’, koju potpisuju Alok, Alan Walker i KIDDO, naš je današnji Daily Driver.

Foto: Naslovnica singla ‘Headlights’

Brazilski DJ Alok snimio je suradnju s Alanom Walkerom i KIDDO i taj ‘Headlights’ nam pomaže da promotrimo širi kontekst načina na koji može funkcionirati glazbena karijera. Jer, uspjeh Aloka na svjetskoj glazbenoj sceni još je jedan od primjera koji pokazuje globalnost glazbene industrije. I još! Oslikava nam puteve i mogućnosti koje je moguće slijediti kako biste postiglio prepoznatljivost u različitim kutevima svijeta.

Alok Achkar Peres Petrillo je 2014. i 2015. godine proglašen najboljim DJ-jem Brazila da bi ga potom DJ Mag rangirao kao četvrtog najboljeg DJ-ja u svijetu. Svjetsku slavu postigao je sa singlom ‘Hear Me Now’, a potom je osnovao etiketu Controversia i pristupio Spinnin Recordsu koji je, u međuvremenu, postao dijelom major kompanije Warner Records. Sada nam je, pak, stigla zajednička suradnja s britansko-norveškim DJ-jem i producentom Alanom Walkerom i francuskom kantautoricom, gitaristicom i performericom umjetničkog imena KIDDO.

Kako piše specijalizirana stranica ‘WeRaveYou’, Alok i Alan Walker su, svaki sa svoje strane, poznati kao majstori melodičnog zvuka. Upravo zato je ‘Headlights’ donijela najbolje od dvaju glazbenih rukopisa i pretvorila u snažnu plesnu himnu.

Blog Airplay Radio Charta svakoga dana donosi odabranu pjesmu koja – svojim rukopisom – zaslužuje pažnju. Ona je naš Daily Driver.

Jedna misao o “Daily Driver: Alok & Alan Walker feat. KIDDO – ‘Headlights’

Komentiraj

Popunite niže tražene podatke ili kliknite na neku od ikona za prijavu:

WordPress.com Logo

Ovaj komentar pišete koristeći vaš WordPress.com račun. Odjava /  Izmijeni )

Facebook slika

Ovaj komentar pišete koristeći vaš Facebook račun. Odjava /  Izmijeni )

Spajanje na %s