Billie Eilish je lansirala potpuno novu pjesmu. ‘Therefore I Am’ je imala premijeru na radiju Apple Music One.


‘Therefore I Am’ je potpuno nova pjesma BIllie Eilish, stvar koja je malo prije premijerno emitirana u programu globalnog radija Apple Music One. I takva je da ćete je zavoljeti odmah i na prvu.

Billie Eilish je lansirala pjesmu koja nas uvodi u slijedeću fazu njezine karijere. Foto: Naslovnica singla ‘Therefore I Am’

‘Ako bih razmišljala izvan prespektive, rekla bih da ova pjesma znači kako sam zadovoljna’, rekla je Billie u razgovoru sa Zaneom Loweom. Dodala je kako je važno voljeti to što radite. To znači da volite sebe i to gdje se nalazite. A sada, reći će slušajući svoj glas, zvuči malo odraslije.

‘Bilo je vrlo zabavno snimati je. Jako me zanima kako će je drugi doživjeti’. podvukla je i rekla kako je bilo zabavno raditi i spot ‘Therefore I Am’: ‘Video je sniman s iPhoneom. Nikada nisam vjerovala da ću tako raditi.’

‘I’m not your friend or anything/Damn, you think that you’re the man/I think therefore I am’ (stihovi pjesme ‘Therefore I Am’)

Billie Eilish je Zaneu rekla kako je lijepo vratiti se i napraviti nešto novo. Riječ koja bi simbolizirala pogled na budućnost je – nada. Pjesma ‘Therefore I Am’ je uvod u novo poglavlje karijere američke super zvijezde i najavljuje izlazak novog albuma čiji izlazak možemo zahvaliti neuobičajenoj godini kojoj svjedočimo. Jer da je sve bilo kako je trebalo biti, Billie bi ove mjesece boravila na svjetskoj koncertnoj turneji i na ploču bismo duže čekali.

Nova pjesma Billie Eilish imat će svoju premijernu izvedbu uživo na skorašnjoj dodjeli American Music Awards, objavio je Billboard. Svečanost dodjele održat će se slijedeće nedjelje, 22. studenoga, u Los Angelesu.

Billie Eilish je osvojila nagradu Grammy u svim glavnim kategorijama, na dodjelama priznanja održanima ranije ove godine.

Komentiraj

Popunite niže tražene podatke ili kliknite na neku od ikona za prijavu:

WordPress.com Logo

Ovaj komentar pišete koristeći vaš WordPress.com račun. Odjava /  Izmijeni )

Facebook slika

Ovaj komentar pišete koristeći vaš Facebook račun. Odjava /  Izmijeni )

Spajanje na %s