Daily Driver: Kygo feat. DNCE – ‘Dancing Feet’


Blog Airplay Radio Charta svakoga dana donosi odabranu pjesmu koja – svojim rukopisom – zaslužuje pažnju. Pjesma ‘Dancing Feet’, suradnja koju potpisuju Kygo i DNCE, naš je današnji Daily Driver.

Foto: Naslovnica singla ‘Dancing Feet’

Čini se da smo dobili pjesmu koja će nas u radijskom eteru pratiti mjesecima, a to, kada je Kygo u pitanju, ne bi bila nikakva novost. Stručnjak za tropical house i deep house čini se posebno inspiriran izazovom kreiranja atmosfera starijih razdoblja upakiranih u aktualno glazbeno ruho.

Ispod audio snimke pjesme ‘Dancing Feet’ komentator na YouTubeu je napisao kako se radi o ovogodišnjem hitu ljeta i ne moramo puno razmišljati, a da ne pomislimo kako će slijedećih mjeseci nova stvar norveškog producenta i benda DNCE biti tražena roba na plesnim podijima i u radijskom eteru. Billboard će napisati kako se radi o singlu koji pokazuje novi smjer satava kojega je oformio Joe Jonas i da Joe pjeva na prepoznatljivi, osvježavajući Kygov ritam.

Taj ritam dosta duguje naslijeđu sedamdesetih i osamdesetih i u ta doba – s kraja sedamdesetih i početka osamdesetih, naime – može nas vratiti popgled na naslovnicu singla ‘Dancing Feet’. Ali i vizualni identitet spota sa šarmantnim gegovima, prizorima, šljkoicama, odjećom i koreografijom iz vremena kada se činilo da se svijet kreće prema dobu vječne sreće. I godina vladavine pop izvođača kao što su ABBA i Bee Gees. DNCE su svoj posljednji EP ‘Poeple to People’ objavili još 2018. godine, a ovu stvar su premijerno izveli na događaju ‘Sports Illustrated Super Bowl Party’ u Los Angelesu početkom veljače.

Singl ‘Dancing Feet’ čini se poput pjesme koju ćemo pjevušiti i uz koju ćemo plesati na najrazličitijim mjestima, od dnevne sobe do noćnog kluba.

Blog Airplay Radio Charta svakoga dana donosi odabranu pjesmu koja – svojim rukopisom – zaslužuje pažnju. Ona je naš Daily Driver.

2 misli o “Daily Driver: Kygo feat. DNCE – ‘Dancing Feet’

Komentiraj

Popunite niže tražene podatke ili kliknite na neku od ikona za prijavu:

WordPress.com Logo

Ovaj komentar pišete koristeći vaš WordPress.com račun. Odjava /  Izmijeni )

Facebook slika

Ovaj komentar pišete koristeći vaš Facebook račun. Odjava /  Izmijeni )

Spajanje na %s