Daily Driver: Jenna Raine – ‘see you later (ten years)’


Blog Airplay Radio Charta svakoga dana donosi odabranu pjesmu koja – svojim rukopisom – zaslužuje pažnju. Pjesma ‘see you later (ten years)’, koju potpisuje Jenna Raine, naš je današnji Daily Driver.

Foto: Naslovnica EP-ja ‘see you later (ten years)’

Jenna Raine je nova glazbena zvijezda priostigla s TikToka, a pjesma ‘see you later (ten years)’ donosi onaj osvježavajući, elegantan zvuk kakav odlikuje našu ovogodišnju predstavnicu na Eurosongu, pjesmu ‘Guilty Pleasure’ Mije Dimšić. Predstavlja slikovitu priču ispričanu na kantautorski način i prisni pop trenutak s elementima countryja, zvuk koji njeguju uspješne američke kantautorice na svjetskoj sceni.

Kada je Jenna Raine u pitanju, vrijedi istaknuti da je upravo pjesma ‘see you later (ten years)’ sedamnaestogodišnjoj kantautorici omogućila potpisivanje ugovora s major kompanijom Warner Records. I kako to biva u današnjem poslu pronalaženja novih talenata, izvršni direktor kompanije Aaron Bay-Schuck rekao je da je, odmah nakon što je čuo pjesmu, poželio saznati nešto više o mladoj umjetnici. ‘Pjesma nudi i sofisticiranost etabliranog izvođača i mladenačku energiju i pogled na svijet mladog umjetnika’, rekao je i dodao: ‘To je impresivno i teško za izvesti.’ Istaknuo je kako su svi velikani koji su snimali za Warner imali svoj put: ‘Bili su neustrašivi, riskirali su. Bili su nevjerojatni u pričanju priča kroz pjesmu i imali kristalno jasnu viziju. Jenna ima sve te kvalitete.’

Nedavno objavljeno EP izdanje pjesme ‘see you later (ten years’ donosi i novu verziju pjesme u kooj sudjeluje JVKE, producent koji svoju popularnost također duguje TikToku. Njegovo sudjelovanje u singlu daje pogled na čitavu priču iz muške perspektive.

Blog Airplay Radio Charta svakoga dana donosi odabranu pjesmu koja – svojim rukopisom – zaslužuje pažnju. Ona je naš Daily Driver.

Komentiraj

Popunite niže tražene podatke ili kliknite na neku od ikona za prijavu:

WordPress.com Logo

Ovaj komentar pišete koristeći vaš WordPress.com račun. Odjava /  Izmijeni )

Facebook slika

Ovaj komentar pišete koristeći vaš Facebook račun. Odjava /  Izmijeni )

Spajanje na %s