Daily Driver: Jax Jones feat. MNEK – ‘Where Did You Go?’


Blog Airplay Radio Charta svakoga dana donosi odabranu pjesmu koja – svojim rukopisom – zaslužuje pažnju. Pjesma ‘Where Did You Go?’, koju potpisuju Jax Jones feat. MNEK, je naš današnji Daily Driver.

Foto: Naslovnica singla ‘Where Did You Go?’

Ha? Radi li se o zvuku Ibize kasnih devedesetih i početka nultih? Ili je u pitanju atmosfera ranijeg razdoblja? ‘Ova pjesma donosi nešto malo drugačije od mene’, reći će Jax Jones i dodati kako voli eksperimentirati sa zvukom. I, ako nas pitate, to odlično čini. Superuspješno također. O tome svjedoče brojke. Recimo, one o broju emitiranja u domaćem radijskom eteru. Ležerna teksta namijenjena zabavi i pocupkivanju, stvar analizira misli momka na plesnom podiju koji se pita gdje li se njegova (potencijalna) partnerica u klubu zagubila.

Pjesma ‘Where Did You Go?’ je dance banger s kojim ćemo se dugo susretati i posveta Jaxa Jonesa i MNEK-ja Eurodanceu, tom podžanru koji je vedrio različite generacije ljubitelja plesnog popa u povijesti. Nema nikakvog razloga da to ne učini i ove godine. Uostalom, upute za konzumaciju pjesme nalaze se na naslovnici singla koja je posve usklađena s vizualnošću dosadašnjih radova britansklog DJ-ja, producenta i multiinstrumentalista. A na njoj piše: ‘love at first bite’, ‘real potato mash-up’ i ‘high in good vibes’. Probajte, odličnog je i rasplesanog okusa.

Blog Airplay Radio Charta svakoga dana donosi odabranu pjesmu koja – svojim rukopisom – zaslužuje pažnju. Ona je naš Daily Driver.

Jedna misao o “Daily Driver: Jax Jones feat. MNEK – ‘Where Did You Go?’

Komentiraj

Popunite niže tražene podatke ili kliknite na neku od ikona za prijavu:

WordPress.com Logo

Ovaj komentar pišete koristeći vaš WordPress.com račun. Odjava /  Izmijeni )

Facebook slika

Ovaj komentar pišete koristeći vaš Facebook račun. Odjava /  Izmijeni )

Spajanje na %s