Slušajte Domaću zadaću i na servisu Apple Music


Nakon što je prije mjesec dana lansirana na Deezeru, playlista Domaća zadaća od danas se može preslušavati i na servisu Apple Music.

 

PicsArt_05-18-10.42.49

U dobu kada su nam jednim klikom dostupni milijuni pjesama na playlisti Domaća zadaća nudimo vam pjesme i izvođače za koje smatramo da su vrijedni vaše pažnje. Foto: Unsplash

 

Domaća zadaća je tjedni izbor deset aktualnih singlova hrvatskih i povremeno regionalnih izvođača, koji uređuju Maja Trstenjak (Sound Report), Ana Hotko (Mala truba) i Goran Komerički (Airplay Radio Chart).

Putem playliste Domaća zadaća želimo promatrati stvaralaštvo lokalne scene na način koji polazi od iskustva vodećih svjetskih medija, poput New York Timesa ili radijskog servisa NPR, koji svojim čitateljima i slušateljima daju tjednu selekciju novih glazbenih radova. Naša želja je, jednako tako, u dobu kada su nam jednim klikom dostupni milijuni pjesama ponuditi pjesme i izvođače za koje smatramo da su vrijedni vaše pažnje. I to bez obzira na glazbeni žanr kojemu pripadaju ili status umjetnika koji ga potpisuje.

 

Screen Shot Domaća zadaća 2020-05-18

Dok se na Deezeru playlista svakoga tjedna u potpunosti mijenja, na servisu Apple Music vam dajemo svojevrsni best of Domaće zadaće. Foto: Screenshot Apple Music

 

Domaću zadaću objavljujemo svakoga četvrtka u podne na sva tri portala odnosno bloga, uz kratak info o svakoj od deset pjesama i pripadajući videospot. Uz to, Domaća zadaća postoji kao playlista na Deezeru, gdje u istom trenutku odabrane pjesme složene redom pogodnim za slušanje u kontinuitetu.

Domaća zadaća na servisu Apple Music donosi jednu malu razliku u odnosu na njezino izdanje na Deezeru. Dok se na Deezeru playlista svakoga tjedna u potpunosti mijenja, na servisu Apple Music vam dajemo svojevrsni best of Domaće zadaće, koji će biti dostupan dulje od jednoga tjedna i sadržat će do 40 singlova, a pojedine pjesme će se mijenjati ovisno o procjeni urednika i vašim reakcijama na društvenim mrežama.

 

PicsArt_05-18-10.46.00

U playlisti Domaća zadaća možete uživati gdje bilo i na koji način vam odgovara. Putem aplikacije za mobilje telefone, aplikacije za stabilne operativne sustave i putem browsera. Foto: Unsplash

 

Objavom Domaće zadaće i na servisu Apple Music želja nam je hrvatskim korisnicima i ljubiteljima glazbe dodatno približiti iskustvo streamanja glazbe kao najudobnijeg načina uživanja u pjesmama i albumima koje volimo.

 

 

Komentiraj

Popunite niže tražene podatke ili kliknite na neku od ikona za prijavu:

WordPress.com Logo

Ovaj komentar pišete koristeći vaš WordPress.com račun. Odjava /  Izmijeni )

Facebook slika

Ovaj komentar pišete koristeći vaš Facebook račun. Odjava /  Izmijeni )

Spajanje na %s