Sunday Service Choir: Vokalna akrobacija, Kanye West i milenijalski pristup gospelu


Glasovna akrobacija prisutna na albumu Sunday Service Choira u suglasju je sa širenjem poruka o univerzalnosti ljubavi među ljudima svijeta.

 

Album Artwork Sunday Service Choir Jesus Is Born

 

Želite li doista uživati u izrazito atraktivnom albumu autorskih gospel pjesama s naznakama kršćanskog hip hopa i kršćanskog R&B-ja, tada svakako posegnite za albumom ‘Jesus Is Bron’, ploči koja dolazi iz radionice Kanyea Westa odnosno njegova Sunday Service Choira. Ploča je objavljena na sam Božić i donosi drugi nastavak Westova novotkrivenoga životnoga i glazbenog puta.

 

 

Sunday Service Choir je zbor vrhunskih vokalista, a pod vodstvom Kanyea Westa i redateljskom palicom Jasona Whitea nudi prestižno glazbeno iskustvo i zanimljivu produkciju u kojoj je – ozim samoga Westa – svoje mjesto pronašao i Timbaland. Billboard će ispisati kako rukopis koji nam nude Kanye West i Sunday Service Choir balansira na razmeđi naslijeđa i milenijalske inovacije upućujući kako na kolekciji od devetnaest pjesama možemo pronaći modernizam desetih i dvadesetih godina, ali i naznake osnovnih karakteristika koje su odlikovale izričaj gospela kroz porotekla desetljeća.

 

 

NME ističe kako bi, svojim pristupom i otvorenošću, album ‘Jesus Is Born’ mogao zainteresirati sekularnu publiku na istraživanje žanra, ali i prigrliti pojedine njegove dijelove. Prije svega, zahvaljujući činjenici da je album izgrađen na snazi ljudskoga glasa i aranžmanima koji podupiru emociju pjevanja, strast pristupa temi i toplini koju donosi ovakvo slaganje glasova. Takva glasovna akrobacija prisutna na albumu Kanyea Westa i njegova Sunday Service Choira u suglasju je sa širenjem, kako religijskih tako i poruka o univerzalnosti ljubavi među ljudima svijeta.

 

 

 

Komentiraj

Popunite niže tražene podatke ili kliknite na neku od ikona za prijavu:

WordPress.com Logo

Ovaj komentar pišete koristeći vaš WordPress.com račun. Odjava /  Izmijeni )

Facebook slika

Ovaj komentar pišete koristeći vaš Facebook račun. Odjava /  Izmijeni )

Spajanje na %s