Live album Ariane Grande zatvara jedno poglavlje


Live album Ariane Grande je kolekcija koja će jednostavnijim učiniti rastanak od ovoga poglavlja njezina života.

 

Album Artwork Ariana Grande K Bye for Now

 

Album ‘K Bye for Now (SWT Live)’ je dokument jednoga vremena, doba u kojemu je svjetska koncertna turneja ‘Sweetener’ bila jedno od snažnih terapeutskih sredstava Ariane Grande, unutar kojega je nanovo proživljavala i prorađivala nedaće koje su je okruživale posljednjih godina. Kolekcija snimaka odabranih nastupa uživo, objavljena kao uranjeni božićni dar svojim obožavateljima, a na streaming servisima se pojavila 23. prosinca.

 

 

Live album Ariane Grande donosi sat i pol uvida u način na koji je izvedbeno funkcionirala koncertna turneja koja je pratila albume ‘Sweetner’ i ‘Thank U, Next’ i donosi pregled hit-pjesama na jednome mjestu. Koncertna turneja donijela je 128 milijuna dolara prihoda, a koncerte je u Sjevernoj Americi i Europi gledalo preko milijun i sto tisuća ljudi. CNN prenosi kako je američki dio turneje pokazao i društvenu osviještenost pop umjetnice. Pritom se navodi njezin angažman pri nastojanju da registira što više mladih ljudi, starijih od osamnaest godina, za glasanje na predstojećim američkim predsjedničkim izborima. Ariana Grande je javno podržala Bernieja Sandersa, kandidata za demokratsku nominaciju, i na samo jednome od svojih koncerata registrirala 20 tisuća mladih glasača.

 

 

Ariana Grande je, putem Twittera, objasnila kako album ‘K Bye for Now (SWT Live)’ predstavlja nešto poput zahvale svima na podršci, ali i kolekcija koja će jednostavnijim učiniti rastanak od ovoga poglavlja njezina života. Album donosi i gostovanja koja potpisuju Nicki Minaj, Big Sean i Chance the Rapper.

Komentiraj

Popunite niže tražene podatke ili kliknite na neku od ikona za prijavu:

WordPress.com Logo

Ovaj komentar pišete koristeći vaš WordPress.com račun. Odjava /  Izmijeni )

Facebook slika

Ovaj komentar pišete koristeći vaš Facebook račun. Odjava /  Izmijeni )

Spajanje na %s