Kacey Musgraves sa šarmom televizije davnih desetljeća


‘Moja vizija bila je vizualno oživjeti moj stari božićni album i stvoriti moderan i moderan, svjež oblik klasičnog formata’, rekla je Kacey Musgraves.

 

Album Artwork Kacey Musgraves The Kasey Musgraves Christmas Show

 

Kompletan osjećaj Božića u društvu Kacey Musgraves s albuma ‘The Kacey Musgraves Christmas Show’ možete dobiti, pogledate li ekskluzivni teevizijski show koji je country zvijezda nove generacije snimila za Amazonov Prime. U okrilju slike, tako je moguće posve opušteno uživjeti se u priču i gegove koju nam, s Kacey, donose Camila Cabello, James Corden, Lana Del Rey, Leon Bridges, Zoey Deschanel, Kendell Jenner, Troye Sivan, Radio City Rockettes i Fred Armisen. Ali i baka same Kacey Musgraves.

 

 

Radi se, dakako, o bogatoj produkciji praznične extravaganze u kojoj ulogu naratora ima Dan Levy, a cijela priča – na koju je, reći će Kacey Musgraves, izrazito ponosna – vrti se oko dolaska poznatih u goste samoj umjetnici na samu Badnju večer. Kada cijelu priču slušate u obliku albuma na streaming servisu ili u obliku CD-ja, mašta će vam omogućiti da zamislite kako izgleda dom poznatih u doba Božića. Ili se prisjetite kako bi to i danas mogao izgledati idealan televizijski show za toplinu zimske obiteljske večeri. Aktualni singl albuma je posve novi duet ‘Glittery’, koji je Kacey Musgraves snimila s Troyeom Sivanom.

 

 

‘Moja vizija bila je vizualno oživjeti moj stari božićni album i stvoriti moderan i moderan, svjež oblik klasičnog formata’, rekla je Kacey Musgraves najavljujući priču. Country zvijezda dodala je kako je ‘The Kacey Musgraves Christmas Show’ svojevrsna oda ljepoti ugođaja kakve nam je televijski medij donosio davnih desetljeća: ‘Nostalgično je osmišljavanje blagdana nadahnuto Wesom Andersonom. Sugestivno je, smiješno i, što je najvažnije, realistično.’

 

 

Komentiraj

Popunite niže tražene podatke ili kliknite na neku od ikona za prijavu:

WordPress.com Logo

Ovaj komentar pišete koristeći vaš WordPress.com račun. Odjava /  Izmijeni )

Facebook slika

Ovaj komentar pišete koristeći vaš Facebook račun. Odjava /  Izmijeni )

Spajanje na %s