Daily Driver: James Bay – ‘Give Me the Reason’


James Bay najavljuje skorašnji izlazak albuma koji bi, reći će, trebao donijeti nešto najpozitivnije što je ikada napisao. Je li takva i ‘Give Me the Reason’? Hm. Provjerite sami.

Foto: Naslovnica singla ‘Give Me the Reason’ (Republic – Universal Music)

Postoji taj trenutak kada ste na rubu odlaska iz veze, kada se osjećate da to više nije to, ali tražite bilo koji razlog da joj date još jednu priliku. I onda  ostanete u tom raskoraku i osjećaju nesigurnog definiranja i odgađanja konačne odluke. O tim i takvim osjećajima progovara irski kantautor James Bay u svojem novom singlu ‘Give Me the Reason’.

‘Radi se o trenutku kada sunce počne zalaziti u vašoj vezi, o borbi da ostanete zajedno’, rekao je James Bay, a prenosi Rolling Stone. ‘Želio bih da pjesma eksplodira energijom kad ću je izvoditi uživo. Radi se o osjećaju u kojemu vam srce brzo kuca i ljubav teče venama’, dodao je. U pitanju je prva nova samostalna snimka Jamesa Bayja još od albuma ‘Electric Light’ iz 2018. godine.

Blog Airplay Radio Charta svakoga dana donosi odabranu pjesmu koja – svojim rukopisom – zaslužuje pažnju. Ona je naš Daily Driver.

Komentiraj

Popunite niže tražene podatke ili kliknite na neku od ikona za prijavu:

WordPress.com Logo

Ovaj komentar pišete koristeći vaš WordPress.com račun. Odjava /  Izmijeni )

Facebook slika

Ovaj komentar pišete koristeći vaš Facebook račun. Odjava /  Izmijeni )

Spajanje na %s