Daily Driver: J Balvin & Ed Sheeran – ‘Sigue’


Ed Sheeran na španjolskom. I J Balvin. Pa tko to ne bi prigrlio?

Foto: Naslovnica singla ‘Sigue/Forever My Love’ (Universal Music Latino/Asylum – Universal Music)

Onda? Jeste li odmah pomislili na ples, onako na karipski način? Ili možda na baladu ljubavnog zavjeta? Ili na oboje? Za cijelu priču s dvije zajedničke pjesme koje su lansirane u Petak nove glazbe zaslužna je – teretana. U njoj su se, naime, upoznala dvojica naših junaka – J Balvin i Ed Sheeran.

Ed Sheeran je, gostujući u showu New Music Daily na radiju Apple Music 1, objasnio da je sve išlo prirodno i bez uplitanja diskogrtafske kuće koja bi, iz poslovnih razloga, željela takvu priču. ‘Prvo smo se sprijateljili, a kasnije smo se počeli baviti glazbom. Sve je išlo vrlo organski’, dodao je. Engleski kantautor istaknuo je kako je, za potrebe snimanja pjesma ‘Sigue’ i ‘Forever My Love’, naučio španjolski i kako je to trajalo neko vrijeme i našalio se da je, dakle, to njegov novi trik za zabavu. A, kad smo već kod zabave, pjesme govore o dvjema temama koje J Balvin i Ed Sheeran vole opisati u svojim stvarima – ljubavi i partijanju. ‘Željeli smo uzeti najbolje iz oba svijeta’, istaknuo je J Balvin.

Pjesme ‘Sigue’ i ‘Forever My Love’ snimljene su u New Yorku i to neplaniramo. ‘Kako smo postali frendovi’, rekao je J Balvin i dodao: ‘Družili smo se i onda je vibra postala takva da smo ušli u studio i napravili prekrasan projekt. Postali smo veliki prijatelji sada smo ovdje s pjesmama.’ Singl izdanje prate dva videospota koji već imaju milijunske preglede.

Blog Airplay Radio Charta svakoga dana donosi odabranu pjesmu koja – svojim rukopisom – zaslužuje pažnju. Ona je naš Daily Driver.

Komentiraj

Popunite niže tražene podatke ili kliknite na neku od ikona za prijavu:

WordPress.com Logo

Ovaj komentar pišete koristeći vaš WordPress.com račun. Odjava /  Izmijeni )

Facebook slika

Ovaj komentar pišete koristeći vaš Facebook račun. Odjava /  Izmijeni )

Spajanje na %s