Daily Driver: chloe moriondo – ‘sammy’


Sva je prilika da ćete odmah zavoljeti pjesmu ‘sammy’. Jer isijava šarmom i razigranošću. Potpisuje je kantautorica i YouTuberica chloe moriondo.

Foto: Naslovnica singla ‘sammy’ (Fueled by Ramen/Elektra – Dancing Bear)

Nevjerojatno je koliko šarma se skriva u nešto manje od tri minute stvari ‘sammy’ koju nam je donijela američka kantautorica i influenserica Chloe Moriondo. I taman kada pomislite da biste refren mogli prilagoditi i pjevušiti svojoj ljubavi koja je, je li, tako slatka na svakom koraku, u kadrovima pratećeg spota shvatite poantu. Kako je, naime, taj momak kojemu su stihovi posvećeni, zapravo, psić. Romantična radiofonična minijatura sa spotom koji slavi ljubav prema psiću i njegovim manirama osvojit će vas na prvo slušanje, a onda ćete se pitati odakle, zapravo, dolazi.

Chloe Moriondo je rođena i odrasla u Detroitu, a izvodi indie pop i bedroom pop. Kao YouTuberica do sada je skupila više od 132 milijuna pregleda svojih video radova. Počela je kao nezavisna glazbenica, a prošle godine je potpisala ugovor s etiketom Elektra major kompanije Warner Records. Pjesma ‘sammy’ pjesma je za vaše dobro jutro, catchy popodne dragom biću i laku noć djeci.

Blog Airplay Radio Charta svakoga dana donosi odabranu pjesmu koja – svojim rukopisom – zaslužuje pažnju. Ona je naš Daily Driver.

Komentiraj

Popunite niže tražene podatke ili kliknite na neku od ikona za prijavu:

WordPress.com Logo

Ovaj komentar pišete koristeći vaš WordPress.com račun. Odjava /  Izmijeni )

Facebook slika

Ovaj komentar pišete koristeći vaš Facebook račun. Odjava /  Izmijeni )

Spajanje na %s