Daily Driver: Shenseea & Megan Thee Stallion – ‘Lick’


Shenseea je već sada velika zvijezda, a tek je očekuje globalna popularnost. Njezina poticajna suradnja s Megan Thee Stallion dolazi s debija ‘ALPHA’.

Naslovnica singla ‘Lick’ (Rich Immigrants/Interscope – Universal Music)

Okej, da, radi se o singlu ‘za odrasle’ i odi opscenim trenucima u životu, ali i nevjerojatno uspješnom singlu koji je dancehall pjevačicu s Jamajke katapultirao u orbitu globalne poznatosti. Guardian će naglasiti kako će, upravo objavljen debi ‘ALPHA’ Shenseeu učiniti novom velikom crossover zvijezdom, a globalni radio Apple Music 1 je, početkom ožujka, umjetnicu predstavio kao ‘Up Next Artist’ mjeseca i posvećuje joj značajan prostor u svom eteru. Do sada je surađivala s izvođačima kao što su Christina Aguilera, Masego, Major Lazer i Kanye West, a o njoj brine Wassim ‘Sal’ Slaiby, manager The Weeknda i Doja Cat. Dobitnica je priznanja za Najbolju reggae izvođačicu na prošlogodišnjim MOBO Awards.

Njezino pravo ime je Chinsea Linda Lee, rođena je u Kingstonu i karijeru gradi sedam godina. Na njezinom prvom albumu nalaze se pjesme različitih žanrovskih pristupa kao što su hip-hop, dancehall, trap, R&B i reggae, a među gostima su velika imena kao što su Tyga, 21 Savage, Beenie Man, Sean Paul i Offset. Zane Lowe će u radijskom showu New Music Daily reći kako je nekoliko minuta nakon prvog susreta sa Shenseea zaključio da se radi o budućem superstaru. Pjesma ‘Lick’ putena je, govori o užitku i strasti, a prati je jednako takav videospot.

Blog Airplay Radio Charta svakoga dana donosi odabranu pjesmu koja – svojim rukopisom – zaslužuje pažnju. Ona je naš Daily Driver.

Komentiraj

Popunite niže tražene podatke ili kliknite na neku od ikona za prijavu:

WordPress.com Logo

Ovaj komentar pišete koristeći vaš WordPress.com račun. Odjava /  Izmijeni )

Facebook slika

Ovaj komentar pišete koristeći vaš Facebook račun. Odjava /  Izmijeni )

Spajanje na %s