Daily Driver: Diplo feat. Miguel – ‘Don’t Forget My Love’


Blog Airplay Radio Charta svakoga dana donosi odabranu pjesmu koja – svojim rukopisom – zaslužuje pažnju. Pjesma ‘Don’t Forget My Love’, koju su snimili Diplo i MIguel, je naš današnji Daily Driver.

Foto: Naslovnica singla ‘Don’t Forget My Love’

Diplo je, bez sumnje, jedan od najprisutnijih producenata ovih desetljeća, a njegov interes vrlo je šarolik i ekstenzivan. Kada je objavio debi ‘Florida’ bio je poznat kao producent hip-hopa, a od tada je potpisivao je vrlo različite projekte i osnovao duete ili grupe LSD, Jack U i Silk City. Prvi je bio rad sa Sijom i Labrinthom, drugi je označavao suradnju sa Skrillexom, a treći duet s Markom Ronsonom. Diplo je član dancehall trija Major Lazer, osnivač diskografske etikete Mad Decent i potpisnik produkcije s izvođačima kao što su Beyonce, Britney Spears, Madonna, Gwen Stefani, Justin Bieber, Ellie Goulding, Usher, Bad BUnny, Snoop Dogg i Kali Uchis.

Suradnja s MIguelom, pak, u pjesmi ‘Don’t Forget My Love’ ljepljiva je i privlačna već na prvo slušanje, a kombinira house, R&B i disco elemente u jedinstveni zvuk namijenjen plesnom podiju, ali i ljetnom zvuku radijskih stanica formata CHR i Hot Adult. Pjesma ‘Don’t Foget My Love’ naći će se na novom albumu Dipla koji će biti objavljen početkom ožujka.

Blog Airplay Radio Charta svakoga dana donosi odabranu pjesmu koja – svojim rukopisom – zaslužuje pažnju. Ona je naš Daily Driver.

Komentiraj

Popunite niže tražene podatke ili kliknite na neku od ikona za prijavu:

WordPress.com Logo

Ovaj komentar pišete koristeći vaš WordPress.com račun. Odjava /  Izmijeni )

Facebook slika

Ovaj komentar pišete koristeći vaš Facebook račun. Odjava /  Izmijeni )

Spajanje na %s