Daily Driver: Saweetie feat. H.E.R. – ‘Closer’


Blog Airplay Radio Charta svakoga dana donosi odabranu pjesmu koja – svojim rukopisom – zaslužuje pažnju. Pjesma ‘Closer’, koju su snimili Saweetie i H.E.R., je naš današnji Daily Driver.

Foto: Naslovnica singla ‘Closer’

Disco pop, dakle. To je ono što su nam ponudile Saweetie i H.E.R. u singlu koji slavi bezbrižnost i uživanje u slobodi svakodenvice. Saweetie će već u prvom stihu odrepati kako bi se željela zaljubiti za vikend i to je odlična ilustracija ležernosti koju će nam ponuditi ‘Closer’. Radi se o petom singlu i trećoj suradnji koja će se naći na dugo čekanom albumu prvijencu kalifornijske reperice. Prije H.E.R., surađivala je s Dojaom Cat i Jhene Aiko. I, kad smo već kod H.E.R., vrijedi se prisjetiti kako je ona prošle godine postigla niz uspjeha. Postala je dobitnicom Oscara, zaslužila je nagradu Grammy za Pjesmu godine, nastupila je u čast primanja Tine Turner u Rock & Roll Hall of Fame i pjevala na SuperBowlu. Singl ‘Closer’ u izvođenju Saweetie i H.E.R. će posve sigurno postati značajnim dijelom radijskih rotacija.

Blog Airplay Radio Charta svakoga dana donosi odabranu pjesmu koja – svojim rukopisom – zaslužuje pažnju. Ona je naš Daily Driver.

Komentiraj

Popunite niže tražene podatke ili kliknite na neku od ikona za prijavu:

WordPress.com Logo

Ovaj komentar pišete koristeći vaš WordPress.com račun. Odjava /  Izmijeni )

Facebook slika

Ovaj komentar pišete koristeći vaš Facebook račun. Odjava /  Izmijeni )

Spajanje na %s