Daily Driver: Amaarae & Kali Uchis feat. Molly – ‘Sad Girlz Luv Money’


Blog Airplay Radio Charta svakoga dana donosi odabranu pjesmu koja – svojim rukopisom – zaslužuje pažnju. Pjesma ‘Sad Girlz Luv Money’ u izvođenju Amaarae, Kali Uchis i Molly je naš današnji Daily Driver.

Slušate li program globalnog radija Apple Music 1 ili druge svjetske radijske adrese, onda ste je sasvim sigurno zamijetili. Jer, pjesma ‘Sad Girlz Luv Money’ ima toliko intenzivnu rotaciju da vam jednostavno ostane u uhu. Taj zavodljivi ritam kombinacije popa, R&B-ja, soula i afro naslijeđa doživio je veliku popularnost nakon što se TikTokom proširila remiksirana verzija s Kali Uchis i postala viralnim hitom.

Pjesma ‘Sad Grlz Luv Money’ razmatra novac kao sredstvo osobnog rasta, ali i ističe kako je ponekad nemoguće pobjeći od strasti za plesom. Stvar se sve više uspinje na listi Global 200 magazina Billboard, a sa svakim danom sve je zastupljenija u eteru europskih radijskih stanica. I još! U petak je na streaming servisima osvanula i Vigro Deep Amapiano Remix koji cijelu priču prilagođava kasnonoćnom klupskom doživljaju.

Ovo je remiksirana verzija ‘Sad Girlz Luv Money’ koju izvodeu Amaarae, Kali Uchis i Molly dok se original nalazi na albumu ‘The Angel You Don’t Know’ Amaarae, gansko-američke pjevačice, spisateljice pjesama i producentice čije pravo ime je Ama Serwah Genfi.

Blog Airplay Radio Charta svakoga dana donosi odabranu pjesmu koja – svojim rukopisom – zaslužuje pažnju. Ona je naš Daily Driver.

Komentiraj

Popunite niže tražene podatke ili kliknite na neku od ikona za prijavu:

WordPress.com Logo

Ovaj komentar pišete koristeći vaš WordPress.com račun. Odjava /  Izmijeni )

Facebook slika

Ovaj komentar pišete koristeći vaš Facebook račun. Odjava /  Izmijeni )

Spajanje na %s