Mariah Carey 2014

Mariah Carey – Me. I Am Mariah… The Elusive Chanteuse


Mariah Carey Me I Am Mariah album artworkNakon singlova “Beautiful” i “The Art Of Letting Go” koji su objavljeni još prošle godine, napokon je stigao album koji se čekao pune četiri godine. Nakon materijala “The Memoirs Of An Imperfect Angel” objavljenog 2009., Mariah Carey se posvetila najvažnijoj ulozi u životu – ulozi majke. Njezini blizanci već su dovoljno veliki da se mama napokon mogla posvetiti radu u studiju i upravo ovog tjedna isporučila nam je svoje 14. izdanje u karijeri – “Me. I Am Mariah… The Elusive Chanteuse”.

Album sadrži čak 18 pjesama, a za produkciju su bili zaduženi Rodney Jerkins, Q-Tip, Bryan Michael Cox, The Dream, Jermaine Dupri, Hit-Boy, Tricky i Mike Will Made It. Za neobičan naziv Mariah kaže kako ju je inspirirao crtež, točnije auto-portret koji je nacrtala kada je imala tri i pol godine. Puno je i gostiju na ploči, poput Miguela, R. Kellyja, Mary J. Blidge, koja gostuje na deluxe izdanju, Walea, a i Nasa. S njim je snimila pjesmu “Dedicated”.

Aktualni singl je pjesma “You’re Mine (Eternal)”.

Sve tesktove i produkciju na albumu “Me. I Am Mariah… The Elusive Chanteuse” potpisuje sama Mariah, iako uz pomoć već spomenutih velikana produkcijske scene, a s aktualnim singlom s kojim smo otvorili predstavljanje ploče 17. je put u karijeri zauzela sam vrh liste najprodavanijih magazina Billboard i to u kategoriju Dance Club Play. Jednu od pjesama snimila je i sa svojim klincima Monroe i Morroccanom odnosno s Dembabies, pjesmu “Supernatural”.

“Želim ostati vjerna sebi i ritmovima koje volim. Neću se povoditi za trendovima iako želim da album bude prihvaćen”, rekla je Mariah kada je počela snimati ovaj materijal još 2012. godine. “U njega sam utkala svoju dušu i srce i željela sam imati brdo dobre glazbe i pjesama, nadam se da sam u tome uspjela”, izjavila je, pak, u ožujku prošle godine.

Mariah je na novom albumu objavila i obradu velikog hita Georgea Michaela, baladu “One More Try”.

Komentiraj

Popunite niže tražene podatke ili kliknite na neku od ikona za prijavu:

WordPress.com Logo

Ovaj komentar pišete koristeći vaš WordPress.com račun. Odjava /  Izmijeni )

Facebook slika

Ovaj komentar pišete koristeći vaš Facebook račun. Odjava /  Izmijeni )

Spajanje na %s