Daily Driver: Sabrina Carpenter – ‘Fast Times’


Blog Airplay Radio Charta svakoga dana donosi odabranu pjesmu koja – svojim rukopisom – zaslužuje pažnju. Pjesma ‘Fast Time’ u izvođenju Sabrine Carpenter naš je današnji Daily Driver.

Foto: Naslovnica singla ‘Fast Times’

Videospot novoga singla Sabrine Carpenter donosi vibru ‘Charliejevih anđela’ i Tarantinova filma ‘Kill Bill’, napisat će Rolling Stone. I taj opis najbolje karakterizira smjer rukopisa singla ‘Fast Times’.

‘Nismo se shvaćali suviše ozbiljno i to se odražava u energiji pjesme’, reći će Sabrina Carpenter opisujući način na koji je sa svojim prijateljima, Julijom Michaels i J.P. Saxeom, pristupila pisanju singla ‘Fast Times’. I taj ‘ne-shvaćam-se-obiljno’ mogao bi se primijeniti na kompletan pristup razvoju karijere američke glumice i glazbenice i možda bi, ako nas pitate, sličan pristup mogli primijeniti mnogi izvođači. Kako bilo, Sabrina Carpenter opisala je da ‘Fast Times’ govori o onom osjećaju prilikom kojega puštate životu da vas vodi. Nešto poput, ističe, ‘dopusti mi da uživam u ovome sada, a kasnije ću procesuiratI emotivne posljedice svega’.

Kada je upitaju što od nje možemo očekivati ove godine, Sabrina Carpenter će reći: ‘Ovo pitanje me uvijek opterećuje.’ Mi znamo da nas očekuje njezin novi album, ali nam nije pouzdano kada bi mogao biti objavljen.

Blog Airplay Radio Charta svakoga dana donosi odabranu pjesmu koja – svojim rukopisom – zaslužuje pažnju. Ona je naš Daily Driver.

Komentiraj

Popunite niže tražene podatke ili kliknite na neku od ikona za prijavu:

WordPress.com Logo

Ovaj komentar pišete koristeći vaš WordPress.com račun. Odjava /  Izmijeni )

Facebook slika

Ovaj komentar pišete koristeći vaš Facebook račun. Odjava /  Izmijeni )

Spajanje na %s