Daily Driver: Portugal. The Man – ‘What, We Worry?’


Blog Airplay Radio Charta svakoga dana donosi odabranu pjesmu koja – svojim rukopisom – zaslužuje pažnju. Pjesma ‘What, We Worry?’ u izvođenju grupe Portugal. The Man je naš današnji Daily Driver.

Foto: Naslovnica singla ‘What, We Worry?’

Inspiracija za novi singl grupe Portugal. The Man došla je, reći će pjevač grupe John Gourley, iz sretnih uspomena iz djetinjstva. Stvar je nastala za snimanja novoga albuma u Los Angelesu, kada su članovi benda razgovarali s producentima Jeffom Bhaskherom i Ryanom Tedderom o tome koliko im nedostaje smijeh. ‘Posljednjih nekoliko godina bilo je tako lako zaboraviti koliko je zabave u onome što radimo’, istaknuli su u objavi za medije i dodali: ‘Razgovarali smo o sjećanjima iz djetinjstva, smijanju svijetu i sebi dok smo listali Mad Magazine. Nedostajali su nam ti dani i sjetili smo se da svi stvaramo glazbu. Iskoristili smo popodne da napravimo pjesmu o tome.’

Članovi grupe Portugal. The Man najveći uspjeh do sada postigli su s pjesmom ‘Feel It Steel’, a svojedobno su nastupili i na zagrebačkom InMusic Festivalu.

Blog Airplay Radio Charta svakoga dana donosi odabranu pjesmu koja – svojim rukopisom – zaslužuje pažnju. Ona je naš Daily Driver.

Komentiraj

Popunite niže tražene podatke ili kliknite na neku od ikona za prijavu:

WordPress.com Logo

Ovaj komentar pišete koristeći vaš WordPress.com račun. Odjava /  Izmijeni )

Facebook slika

Ovaj komentar pišete koristeći vaš Facebook račun. Odjava /  Izmijeni )

Spajanje na %s