Daily Driver: Lauren Spencer-Smith – ‘Fingers Crossed’


Blog Airplay Radio Charta svakoga dana donosi odabranu pjesmu koja – svojim rukopisom – zaslužuje pažnju. Pjesma ‘Fingers Crossed’ u izvođenju Lauren Spencer-Smith je naš današnji Daily Driver.

Foto: Naslovnica singla ‘Fingers Crossed’ (Island & Republic – Universal Music)

Bavite li se glazbom? Ako je odgovor potvrdan, krajnje je vrijeme da svoje pjesme počnete promovirati putem TikToka ili da angažirate stručnjake koji će vam u tome pomoći. Jer, vidite, svakoga dana nam dolazi nova potvrda važnosti društvene mreže i kratkih videa u dosizanju glazbene popularnosti. Naš novi primjer dolazi s još jednom pamtljivom stvari koja se bavi prekidom teenagerske ljubavne veze.

Lauren Spencer-Smith tinejdžerica je i sudionica showa ‘American Idol’ kojoj je TikTok omogućio da ovih dana dođe do prvog mjesta iTunesa, a pogled na YouTube reći će vam kako su različiti lyrics spotovi zabilježili milijunsku potražnju na servisu. Priča o nevjernosti bivšeg i meteorskom uspjehu možda vas može podsjetiti na Oliviju Rodrigo i njezinu ‘drivers license’ koja je postala super traženom u isto vrijeme prije godinu dana no sada je važno upamtiti novo glazbeno ime.

Blog Airplay Radio Charta svakoga dana donosi odabranu pjesmu koja – svojim rukopisom – zaslužuje pažnju. Ona je naš Daily Driver.

Komentiraj

Popunite niže tražene podatke ili kliknite na neku od ikona za prijavu:

WordPress.com Logo

Ovaj komentar pišete koristeći vaš WordPress.com račun. Odjava /  Izmijeni )

Facebook slika

Ovaj komentar pišete koristeći vaš Facebook račun. Odjava /  Izmijeni )

Spajanje na %s