Sabrina Claudio je freak božićnog ugođaja. Uživite se u njezin Christmas Blues’.


Album ‘Christmas Blues’ je idealno štivo za dane prosinca. I jedan od darova koji će obogatiti dušu istinskog music lovera.

Sabrina Claudio će reći kako je Božić njezino omiljeno doba godine i da je ona ‘onaj freak koji će odmah nakon Halloweena zaviriti u škrinje s božićnim ugođajem’ i tu se zadržavati slijedeća dva mjeseca. Foto: Dancing Bear Official

Sabrina Claudio ima taj jedan poseban, atmosferičan rukopis pri stvaranju pjesama koje se kreću na granici alternativnog R&B-ja i pop glazbe. I zato se ovaj njezin ‘Christmas BLues’ čini tako dobrodošlim u godini kada nam za opuštanje treba više odmaka no što je to uobičajeno.

Album ‘Christmas Blues’ Sabrine Claudio je najbolji dar ovoga Božića, napisat će magazin V i objasniti kako se radi o kulminaciji blagdanskog duha – njegove svečanosti, vedrine, ljubavi i veselja – na način laganog evokativnog rukopisa kakav Sabrina Claudio njeguje tijekom svoje karijere. I doista, osam stvari s njezina albuma ‘Christmas Blues’ duboko su posvećene i intimno skladane, da ih jednostavno možete prihvatiti kao svoje omiljeno društvo.

Sabrina Claudio će reći kako je Božić njezino omiljeno doba godine i da je ona ‘onaj freak koji će odmah nakon Halloweena zaviriti u škrinje s božićnim ugođajem’ i tu se zadržavati slijedeća dva mjeseca. Kao malena je nastupala u zboru koji je najveću proslavu imao upravo u blagdansko vrijeme prosinca, a i sam ima tu melankoličnu crtu u samog glazbenom stvaranju. Je li onda neobično da nam ponudi jedan tako osjećajan glazbeni paketić?

Album ‘Christmas Blues’ se sastoji od osam pjesama – pet autorskih i tri obrade – a na ploči gostuju The Weeknd i Alicia Keys. Pjesma ‘Warm December’ takve je teskture da je možete, kao R&B baladu, slušatitijekom cijele godine u ugodnu društvu ili pri snatrenju o toplini ljubavi koaj samo čeka dođe pred vas. Dakle? Da, album ‘Christmas Blues’ je idealno štivo za dane prosinca. I jedan od darova koji će obogatiti dušu istinskog music lovera.

Komentiraj

Popunite niže tražene podatke ili kliknite na neku od ikona za prijavu:

WordPress.com Logo

Ovaj komentar pišete koristeći vaš WordPress.com račun. Odjava /  Izmijeni )

Facebook slika

Ovaj komentar pišete koristeći vaš Facebook račun. Odjava /  Izmijeni )

Spajanje na %s