burn Residency 2014: postani DJ superzvijezda


‘Ovogodišnjeg pobjednika globalnog DJ natječaja očekuje životna prilika da postane nova svjetska DJ SUPERZVIJEZDA’, rečeno je na burn Residency Kick off eventu & partyju, održanom u zagrebačkom Klubu. Time je službeno započeo još jedan burn Residency DJ natječaj koji će pobjedniku omogućiti potpisivanje izdavačkog ugovora, menadžment i promocija njegove karijere ukupne novčane vrijednosti čak 100.000 Eura.

Tino Dobrić, Miss Soulfly, Bobo Delić, Vlado Švegar i Ana Milaković

Ovogodišnji Kick off event & party, uz organizatore iz burn tima, otvorili su Miss Soulfly i Tino Dobrić, ambasadori hrvatskog ogranka natjecanja. Okupljenim predstavnicima elektronske scene, glazbene industrije i medija organizatori su dočarali kako bi mogao izgledati život buduće DJ superzvijezde.

Šansu da postanu prava DJ SUPERZVIJEZDA imaju svi kandidati koji prijave svoj originalni mix duljine od petnaest do dvadeset minuta do 15. ožujka na linku www.facebook.com/burnEnergy.

#burnResidency_018

Sve pravilno prijavljene glazbene mixeve prvi puta će ove godine moći preslušati publika iz cijeloga svijeta i za njih glasati on-line. Miksevi s najviše osvojenih glasova publike preslušat će članovi stručnog  žiri Natjecanja. Oni će odabrati pet hrvatskih kandidata koji će – putem lokalnog Mix-off događaja – iznjedriti pobjednika. Pobjednik će predstavljati Hrvatsku na globalnom finalu burn Residency 2014. ovoga ljeta na Ibizi.

Posebnost priče je činjenica kako će pet najtalentiranijih mladih DJ – eva i ove godine će provesti ljeto na Ibizi nastupajući na najprestižnijim svjetskim clubbing adresama. Kako bi osvojio rezidenciju u klubovima Sankeys, Café Mambo i Privilege svaki finalist mora završiti dvotjedni bootcamp uz mentorstvo dvojice trenutno najpopularnijih svjetskih DJ-eva.

Slavica Josipović, Goran Čižmešija i Ana Josipović

Prijašnjih godina mentori su, između ostalih, bile takve zvijezde kao što su David Guetta, Fatboy Slim, AVICII, Maceo Plex, Steve Lawler i 2 Many Djs.

‘Najbolji globalni kandidat ove godine ima priliku života. Ugovor o glazbenom menadžmentu  lansirat će njegovu karijeru do zvijezda i ostvariti njegov san o nastupima na globalnim pozornicama’, podvukli su organizatori.

Komentiraj

Popunite niže tražene podatke ili kliknite na neku od ikona za prijavu:

WordPress.com Logo

Ovaj komentar pišete koristeći vaš WordPress.com račun. Odjava /  Izmijeni )

Facebook slika

Ovaj komentar pišete koristeći vaš Facebook račun. Odjava /  Izmijeni )

Spajanje na %s